Historien om oss

Maskinpakking AS har lang erfaring innen produksjon- og pakking av både næringsmidler og andre produkter. Fra en forsiktig start 1953 er vi i dag en av Nordens største leieprodusenter av næringsmidler innenfor vårt område.

 

Vi har gjennom årene pakket både flytende produkter og produkter til farma- og helsekostsegmentet, men har de siste årene faset ut denne produksjonen og satser nå fullt på næringsmidler. Maskinpakking har per i dag ca. 200 produkter du finner ute i den nordiske dagligvarehandelen.

 

Bedriften har gjennom en årrekke investert i det nyeste og mest oppdaterte produksjonsutstyret, noe som gjør at vi kan produsere så effektivt og produktivt som mulig. Dette gjør oss til den ledende i markedet på våre pakkeløsninger.

 

November 2018 flyttet vi inn i ny fabrikk, spesialdesignet for vår produksjon og satsningsområde. Fabrikken er av vår største kunde omtalt som «state of the art». Vi er 38 motiverte medarbeidere med lang erfaring og høy kompetanse.

 

Vår kunnskap, de mest moderne pakkemaskiner og ny tilpasset fabrikk, gjør at du som kunde kan kjenne deg trygg på at du ved å bruke Maskinpakking AS, har en av Nordens beste samarbeidspartnere innenfor tørre næringsmidler.

 

Egil Kristiansen har jobbet for Maskinpakking i hele 60 år, og er et levende oppslagsverk.